Personlighetstest

Personlighetstyp:

Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.


Karriärer som skulle kunna passa:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare


blev utmanad av Selinder att göra detta test, och resultatet blev väl ändå inte så plåkigt om jag får säga det sjäv!

i helgen åker jag till Hällefors och äter kräftor och dricker hawaidrinkar. ses i dimman ;)


FAN!

nu har jag hunnit vara tjutre i 1 vecka och 1 dag. men känner inte på något vis att jag blivit varken äldre eller klokare. känner mej mer förvirrad än nånsin.
jobbade igår efter en veckas ledihet/ont i ryggen, å fyfan säger jag bara! jag vill inte mer, orkar inte. det är inte ens lite roligt längre, det är skit skit skit.
 nu måste jag verkligen ta mej i kragen, rycka upp mej och fixa till livet!
men jag gör inget annat än tänker å tänker och jag blir bara förvirrad och känner ångest. FAN!
jag vet att allt alltid ordnar sej, alla känner såhär ibland. med daah, jag vill ha förändring och det NU .

telefonhoror!

tre mornar i streck har jag blivit väckt av hemtelefonen vid halv tio ungefär. de två första ringningarna med en kvarts mellanrum har jag ignorerat så gott det går, men ringning nummer tre blir jag så förbannad att jag springer upp och svarar. dom vill samma sak varje gång, dom vill prata med magnus. jag har nu förklarat för dom hororna i tre dagars tid att han jobbar borta och inte är hemma förens torsdag kväll. vad är promblemet telia? så han som ringde idag fick sej en nyvaken liten utskällning a la nilsson! HA!

igår var vi till karlstad, jag sara och nettan, shoppade lite, nu har jag grejer till den där hawaiifesten iaf! sedan blev det mat på arena som sara bjöd på. gick även på bio, som sara också bjöd på, jag bara älskar att fylla år;)
gissa vad vi såg?
mamma mia! det var det enda vettiga utbud som fanns och det gjorde mej apsolut inget, den var precis lika bra som för två veckor sen!

nu kommer snart närmast sörjande från familjen mamma och ska ge mej tjutreårsgåvor så det är väl dags att städa det sista. dom ska vara här fyra så mormor och morfar bör vara här om en kvart ungefär..

Födelsedagen!

min födelsedagshelg tillbringade vi som sagt i Linköping(LW landet), jag, min bästa vän och min fantastiska pojkvän!
självaste tjutreårsdagen strosade vi runt på kolmården och bara mös. kollade på livsfarliga hajar, argsinta krokodiler,sexgalna schimpanser, döcoola tigrar och underbara delfiner!
det var tamejfan den bästa födelsedag jag någonsin haft!
Jag tackar dom två allra bästa personerna Lolle och Magnus för en riktigt bra helg!


    





Ja Älsker Er!

HEJDÅ

nu har hon åkt, lämnat sunne, lämnat mej. det kom några tårar men jag vet att detta inte var ett sådant livslångt farväl.
men sunne och bäckgatan kommer aldrig bli sej likt. vem fan ska dricka te med mej varje natt efter jobbet och vem fan ska smyga in på morgonen och ha frukosten färdig tills jag vaknar? och framförallt, vem ska jag ha sådär fruktansvärt tråkigt med om dagarna nu när Hanna har flyttat?

i helgen firas den tjutreåriga födelsedagen på kolmården tillsammans med ett stycke pojkvän och ett stycke bästa vän.
det kommer bli en väldigt mysig helg hoppas jag!

HEJDÅ

Natur å Kultur

eftersom min vän och vapendragare Selinder nu ska lämna mej och värmland för studier i Umeå är hennes föräldrar på besök för att köra upp flyttlasset i morgon. så idag har vi vart kulturella i ösregnet. åkte iväg till Selmas Mårbacka på guidad tur. det var trevligt och skönt att äntligen ha vart på det där Mårbacka!
för att fördriva tiden innan Hannas mamma skulle till frisören åkte vil till sundsbergladan och kikade på konstiga tavlor. brevid ladan såg vi att dom hade ett skogsmuséum. vi skulle bara kika in en sväng och vips står det en gubbe med käpp i dörröppningen. utan nån som helst förvarning börjar han ha en guidad tur med oss om 1900-talet. inte allt för intressant så efter ca fem minuter gick vi ut jag och Hanna. efter en stund kom även Hannas mamma ut. kvar stod  pappa Kjell av ren artighet. tillslut sa han till käppfarbrorn att nu måste vi tyvärr fara varav käppfarbrorn frågar hur mycke han tyckte att den lilla turen var värd, så Kjell fick snällt betala 50 kr för en guidning vi inte ens bett om! HAHA!

alldeles nyss kom Selinder med en förtidig födelsedags present, haha jag fick en gitarr. så nu är det bara att börja öva ;)
Tack min vän!

på ålderns höst?

det är inte utan att jag blir lite förvirrad. fyller jag verkligen 23 eller är det möjligtvis så att jag fyller 73?
inte nog med magen utan nu har jag ischias som en krokig gammal tant. tur att min vän är massör  och strax ska klämma mej gul och blå. men är det normalt? nej jag tror fan inte det, känner mej som en rutten gammal surkärring som bara gnäller om alla kremper.

igår tyckte jag att jag fick i mej bra mycke mat under dagen, mer än de andra dagarna. när jag kom hem kom det en spya. berättade detta för mamma idag som blev lite arg och sa att jag måste börja ta hand om min kropp och kanske ringa doktorn. men hur ofta har en doktor hjälp nån lixom?
nej nog med gnäll nu ska jag äta på order av min mor och föröska att inte vara mera bitterfitta!

oh mamma mia

ifredags var vi kära, jag och magnus. låg kvar i sängen jättelänge och nakenkramades. sen åkte vi till karlstad för lite shoppande, hittade dock inget nämnvärt. gick och såg Mamma Mia, omg vilken sjukt bra film, det är helt klart den bästa jag sett på länge. vågar tillochmed påstå att den kanske är den bästa jag sett!

idag är jag väldigt trött, somnar hela tiden fast jag sovit väldigt skönt inatt. skulle tro att det beror på att jag kanske ätit lika mycke på 4 dagar som  jag i normala fall äter på en dag. hoppas det vänder nu, vill ju inte falla ur och bli undernärd. tur att jag har lite å ta av ;)

6 dagar till 23

nollåttanollåttanollåtta

ett sånt magiskt datum när folk gifter sej och gör viktiga saker bara för att alla siffror är lika. hmf.
själv firar jag denna dag med fiskbullar som min pojkvän lagar till mej nu. aldrig mer ska jag trotsa magsmärta och dricka vin, ALDRIG MER! trodde igår att det var på bättringsvägen, tji fick jag då det smärtade ännu värre än i onsdags. åkte till apoteket och köpte medicin så nu hoppas jag det släpper snart, å det verkar som det är den där magkatarren som hälsar på nu igen. skit!

hej soffliggardag

jag trotsade magen, jag drack vin,hade tjejmys med spel,pratade strunt och gick på köpis. det gjorde ont men jag visade ingen smärta för jag är cool. idag är magen öm och hungrig men på bättringsvägen.

sex and the city i liggande ställning i min soffa idag. sen kommer magnus hem, jag längtar efter honom!

jävla fucking skit mage

jag är aldrig sjuk, ALDRIG!
vaknade idag och var överlycklig över att det äntligen var onsdag med planerad tjejmiddag hos mej med sjukt mycke vin.
upptäcker ganska snart att det gör ont i min mage,konstaterar snabbt att mensverk inte är fallet. det gör ont i hela degen liksom krampar på samma gång som det känns som om nån står och hoppar på mej. varför just idag? varför jag? jag som faktiskt inte varit sjuk sen påsken 06.
har iaf tillbringat dagen liggandes med vetekudden i soffan, druckit proviva,coca cola och tyckt väldigt synd om mej själv. är det magkatarren som spökar igen? FANFANFAN!

nu börjar det dock släppa lite och fröken S lagar pannkakor och jag dricker samarin. hoppas det släpper snart för vi skulle ju ha så kul ikväll!!

jag ber till gud att laga min mage så jag iaf kan umgås och dricka ett glas!


det kunde ha slutat illa

idag har jag jobbat heldag, började elva. eftersom åskan slog ner igår och inga telefoner på hela hotellet verkade vilja börja fungera var jag tvungen att infinna mej i matsalen hela eftermiddan eftersom gästerna endast kunde boka bord genom att komma upp personligen.
allt var färdigdukat kl tre när frukostpersonalen gick hem och jag kunde endast dra fötterna efter mej i två timmar. och då min egna telefon sa att den hade slut på pengar kunde jag inte ens ringa nån och babbla bort lite dötid.
när klockan slog fem blev jag väldigt lycklig över lite sällskap vill jag lova.
strax innan sex gick jag ner till omklädningsrummet för att hämta lite grejer. passade på att klämma en neger på den livsfarliga toan (som mina kollegor skämtat om att jag snart kommer bli inlåst på, då låset kärvar och jag bara sparkar å slår i panik tills dörren öppnas).
detta hände idag,fifan! som tur var hade jag fyllt på mobilen och hade den i fickan, fick ringa min chef tobias och berätta vart jag var.
jag: TOBBE!! jag är inlåst på toan i omklädningsrummet, jag kommer inte UUUT!!
tobbe: HAHAHAHAHAHA din idiot.
tillslut efter ungefär en timme ,kändes det som men det handlade nog bara om fem minuter kom hanna och nom och släppte ut mej. PUUUH! traumatiskt!
tänk om jag liksom hade kvävtsi mina egna bajsångor, 12 dagar innan min födelsedag! HERREGUD!


egentid

klockan är 13.00 å jag är alldeles nyvaken, i love it !
ihelgen har min riktiga pojkvän varit hemma,han som ligger sked, pussasoch hjälper till med städningen. inte han som var hemma förra helgen,utan han jag älskar mest av allt ;)
men igår drog han till kga på PIP, fick ju sova ihop två dagar iaf (jag klagar egentligen inte på nåt vis).

efter jobbet igår gick fröken S och jag hem till mej för lite födelsedagsrosé tillsammamns med födelsedags-sex and the city. satt på balkongen inpå småtimmarna och diskuterade livsviktiga saker i vanlig ordning!
idag är hanna på födelsedagslunch med sin storebror och magnus som sagt i kga så idag ska jag barabara ägna åt mej själv. soffliggning står med på schemat, sätter nog i nån fantastik astrid lindgren film nu när ingen kan säga att det är dåligt!

om 13 dagar fyller jag tjutre!

RSS 2.0