paret penicillin

jag fick en läkartid igår. han gjorde en 2-minutersundersökning genom att sticka en otäck mega glasspinne i halsen på mej och lysa i varje näsborre. jaha sa doktorn, du har bihålsinflamation, grattis! (det sista sa han förståss inte)
två recept fick jag utskrivet, en penicillinkur på 7 dagar 2 tabletter 3 gånger dagligen och en nässpray för ynka 163,50:- (FÖR EN NÄSSPRAY?) vid behov. jag är inte världens piggaste idag faktiskt men det känns skönt att det inte var allegi.
så denna dagen tänker jag spendera men min kära pojkvän på soffan som ju också äter penicillin.
lite kul är det ändå, vi som aldrig är sjuka åker på varsin kur samtidigt.

förövrigt tycker jag att 28 april kan dra åt helvete. den enda ljusglimten igår var ett riktigt brev (hur oftar får man det nuförtiden liksom?) med present från min bästa plastmamma.
 tack för att du gjorde en urdålig dag betydligt mycke bättre!


en dålig dag idag

helgen bjöd på rödvin, guitar hero, vedklyvning, akuten, tre stygn, en jäger, massa nässpray, lite stekande, massa rosa bubbel, gött grillat kött, trevligt sällskap och bakfyllepizza.
(den bjöd även på sprängade värk i mina bihålor och nu har jag försökt få tag på vårdcentralen i en timme uten svar)


idag är en dålig dag.
det är 3 respektive 2 år sedan två människor som betydde på olika vis försvann.
jag hoppas ni ar det bra där ni är.
 jag tänker på er <3


vackert väder och ledig helg!

hoppas vädergudarna vill mej väl och fortsätter ge mej sol heela helgen :) det vore så gött!
igår tog jag och fröken Stake ett glas rött och massa ost å kex efter jobbet. oh det var gormé och hux flux hade ett glas blivit fem och klockan var så mycke som kvart över fyra när jag ramlade innanför dörren och väckte en något road magnus som skulle upp vid sex. tur att han inte är långsint <3

nu är det ledig helg och 4dagarsledigt. gormé!

snart hälja!

jag överlevde gårdagen, detta pga hela fyra komplimanger om mitt hår. två för att jag hade en sån fin fläta och två för att jag passar så bra i blont. av 4 helt olika personer bör tilläggas. så en dålig start fick mej åtminstone på bra humör när jag fick bekräftat att jag är snygg :)
idag har jag på mammas begäran inhandlat en allergispray då min förkylning varken går över eller lindras det minsta. hoppas faktiskt att det är allergi så det hjälper för det senaste dagarna har jag knappt fått nån luft genom näsan alls.
lunchade  på saffran och vitlök i deras nya lokal, måste tyvärr säga att det inte var lika mysigt som innan, men människan är ju ett vanedjur så det ger nog med sej snart. råkade trilla in på ByMe på hemvägen och vips hade jag köpt en asskön tröjklänning och en vanlig tröja. ups!
nu ska jag cykla upp till jobbet och pina mej igenom kvällen. sista jobbpasset innan ledig helg är nog det drygaste som finns. men jag får ha i tankarna att det ska bli strålande sol hela helgen, att jag ska träffa min bästis och grilla massa kött :D




snöflingor i april

jag tvingade ut mej själv på en rask liten morronpromenad nyss. döm om min förvåning när jag såg snö? jag gnuggade mej i ögonen och intalade mej själv att jag fortfarande sov. men så var inte fallet. det kom yttepyttepytte små glesa flingor från himlen och i samma ögonblick upptäckte jag att vårvärmen var puts väck och kylan var ett faktum! FY FA!!!
när jag väl kom hem upptäckte jag en till sak, huvevärk! jag som aldrig är sjuk utan bara har ont i ryggen typ är plötsligt både förkyld och har ont i huvet. å till råga på allt ska jag börja jobba ett och frukostpersonal brukar inte direkt pigga upp på en dålig dag. har börjar cykla till jobbet och måste säkert plocka fram nåt så deprimerande som vinterjackan också.
men man kan ju alltid hoppas på mirakel, detta kanske blir den bästa tisdagen på länge?
Ha

Festivalplanering

vi måste ha med en spegel såklart å bikini. å så måste vi ha med kylbag till ölen å ost å kex till vinet. sen måste vi ha varsin brassestol för vi kan inte sitta på marken. toapapper å plåster å eltejp är bra att ha med. sen ska vi ha våtsavetter, alvedon, resorb å stövlar. varsitt par converse, massa linnen å t-shirtar två par trosor. bärbar stöm så vi kan platta håret vore bra. och ett tält, en sovsäck (som man inte får panik i fötterna med,. om det finns), kudde och luftmadrass/ligg underlag. mat behöver vi inte ha med för vi ska äta på restaurang, hallå!
jag hoppas vi kommer med bussen och får biljetterna med oss Sara :)


just idag

idag är det lön. Gött!
idag är jag ledig. Gött!
men just ja, jag bor i Sunne där ordet umgänge inte ens kan stavas till.
idag tycker jag lite synd om mej själv.
idag (som alla andra dagar) längtar jag till första juni.
det känns långt borta men det är i själva verket bara en och en halv månad så jag gissar att jag kommer stå ut. jag hoppas det åtminstone. och jag tackar gudarna att det är just en och en halv månad kvar. för längre hade jag fan inte överlevt.

Hanna i ett nötskal!

min snoriga näsa har fortfarande inte slutat snora. fick i mej en och annan öl å rosa bubbel i fredags men det blev inge bättre för det.  fick dock låna 2 sprut nässpray av en beroende tjej :) och igår åkte vi från hällefors och till pappa för påskamat. fick även där låna 2 sprut nässpray. när vi kom hem blev det värre. här fanns det ju ingen nässpray så långt ögat kan nå. och bara vetskapen om att apoteket inte öppnar förens tisdag nu när det är högtid fick det att fullkomligt täppa igen näsan totalt. jag överlevde natten, nätt och jämt. förberedde min begravning lite på förmiddagen och tog sedan en dusch. duschade nästan i skållhett vatten och fick lite luft. sen öppnar jag badrumskåpet och gissa vad jag hittar? jomenvisst en nässpray. jag som vände uppochner på hela lägenheten igårkväll.
ivanligordning!

treårsdagen!

ja idag låångfredag är det precis 3 år sen jag sist var sjuk. visst jag har väl haft lite hosta och snorat lite men inte sängliggandes. gissa vad som händer? jo jag vaknar med ont i kroppen och näsan full i snor.
vi som ska grilla och dricka öl ikväll.. fanfanfan påsk är inte min högtid allstå.
nä men om jag vilar lite och trycker i mej alvedon ska det nog gå bra dethär. hoppas jag!

Glad Påsk

ueäk

hann bara med ölprovning igår. och tur va nog det för en vacker flicka som ligger bra till hos vår herre hade verkligen inte förtjänat att må sämre än hon redan gör. igår var kul. idag vill jag bara dö!

Öl å Wiskey!

idag blev jag ledig :) anledningen till detta var att jag ville vara med på öl/wiskey provning med barpersonalen. ibland är min chef bara bäst. iallafall när han låter alkoholen gå före planerad jobbtid :D
jag har städat lite här hemma i dag. dammsugit och skrubbat toan lite, kan inte förstå varför det blir så smutsigt och dammigt i badrummet så fort. känns som att allt damm i hela lägenheten söker sej just in dit. jaja, nog om dettta.det jag egentligen ville komma fram till var att nu har jag gjort en god gärning är jag värd hur mycke öl som helst och tänker inte spotta!

i helgen hade jag en gäst som fullkomligt älskade mej från dag ett. sista kvällen berättade han att han var präst och kunde se männikor. han såg att jag var en äkta svensk, vacker blondin med en otrolig utstrålning och godhet och att jag ligger bra till hos vår herre!
Det ni :)

kulor är inga problem!

nu när det är påskvecka och allt så vill ju vi i våran lilla familj också ha lite påskpynt. jag hittade påskris på ica som kostade 15 kronor buketten  som jag tyckte vi skulle köpa. men magnus  tyckte att det var onödigt med 15 kronor för lite björkris. men jag ville ha hem det på en gång och orkade inte gå ut i nån jävla skog och plocka. därför bestämde jag att vi skulle kolla på hasses handelsträdgård istället ( ni hör ju hur tumt det låter). jag hittade en liten björkkvast och var glad i hågen för att den var så mycke finade än den på ica. det stod visserligen inge pris men det kunde ju knappast vara så dyrt. HAHAHAHA 45 jävla kronor kostade den. å magnus som tyckte att det var onödigt med 15 kronor.
men jag köpte det satans riset och när vi kom hem upptäckte vi att ALLA träd utanför lägenheten är björkar!

Klart å Betalt!



Grattis till Borlänge som får äran att ta festivaloskulden på Hanna Anneli Elisabeth Nilsson :)

aprilapril

07.45- uppstigning
08.00- morronpromenad
09.00- hotellfrukost på selma
10.50- soffhäng med gott samvete

det är otroligt vilken bra människa jag är!

RSS 2.0