märkliga drömmar

natten torsdag till fredag drömde jag att magnus och jag fick barn. efter att barnet var fött åkte jag iväg till ett badhus och glömde helt bort ungen. när jag vaknar får jag ett sms från en kompis kompis. där hon skriver att hon drömde att jag och magnus fick tvillingflickor och den ena hade två tänder. just den natten..
det kändes lite konstigt. haha.

nu blir det rotfruktsgratäng med kyckling och sen film å massa onyttigt skit!

...

jag vill ha allt serverat på silverfat.
jag vill att allt ska gå fort. ske helst igår.
utan att jag själv lyft så mycket som ett finger.
ibland förvandlas jag inombord till den bortskämta snorunge jag faktiskt är.
alla ska rätta sej efter mej.
så att jag får som jag vill. NU!
jag vill ju bara att allt ska va sådär bra som förlängesen.
som när jag var blond,typ!


skrattatack

hela dagen på jobbet har bestått av att torka tårar i princip. varje gång jag så mycke som skymtat lena i min närvaro har jag skrattat mej dubbelvikt. hela jävla kvällen! jag älskar dom här dagarna. då jag blir som galen och bara skrattar åt allt.
läste på aftonbladet nu också att den där jävla blondinbella åkte ur lets dance. HA HA HA HA HA HA HA HA!
förut i brist på annat brukade jag läsa hennes blogg. ända tills hon pratade skit om karl-bertil jonsson. nu hatar jag henne och riktigt njuter av detta.

lårkakan på låret är både blå,lila och har strimmor av rött i sej.den på vaden är mest blå.
måste nog dokumentera mina skador i morgon så att ni får se på förödelsen :D
aja det är åtminstone inte riktigt lika stelt som i morse iaf!

gonatt

helt blåslagen

det blev skidbacken igår. krockade med lena första åket och ramlade bara 3 gånger. sen gav vi oss upp i ankarliften och lyckas ramla ur. min fot fastnade där rumpan ska sitta, skidorna flög av och benen vred sej lite. där låg vi dubbelvikta av skratt inte ens halvvägs upp för backen. den enda som frågade om det gick bra var en femåring.
öl har aldrig smakat så gott som efter detta.
jag har en gigantisk lårkaka och hela benen full i stora blåmärken.
men fan va kul det var.
och fan va ont det gör idag!

21/1 vilken dag

klev upp tidigt och var klar för att få skjuts till karlstad från Lena vid 10.00. i rottneros började batterilampan lysa så vi fick åka in till västra ämtervik och låna magnus bil ner.
väl i stan hälsande jag på erica i nya lägenheten. hon bjöd på köttfärsås å spagetti, nam nam. sen blev det en sväng på stan och lite fikande. det var skönt att träffa henne, även om hon inte mår bra just nu och skämten inte haglar, så var det ändå skönt att ses. jag ska hjälpa dej igen denna sörja!
när det var dags att åka hem vid fyra klarade jag mej helt smärtfritt igenom alla rödljus och plockade upp lena. vi åkte in i v.ämtervik och bytte till hennes bil. vi hann kanske åka 2 kilometer i skymningen tills lampan lös och bilen dog efter vägkanten. yes, heja 2009 tänkte vi då. ställde väl ut varningstriangeln, satte oss i bilen och höll för öronen och kröp ihop varje gång en lastbil körde förbi. efter ett tag ringde lena kökschefen på spa som precis hade slutat och skulle hem för att laga mat till sina barn. men snäll som denna människa är kom han och bogserade oss in till sunne. det tog väl ca 20 minuter så allt som allt satt vi i en kolsvart och iskall bil drygt en timme. väl framme på spa, värmde vi upp oss med massa kaffe i lobbyn för vid sju var det dags att åka till ishallen och frysa igen.
viktor som jag hejade på hade väl ett tämligen dåligt lag, så derbymatchen sunne-munkfors slutade i seger med 4-8 för mina landsmän.
efter hockeyn skulle det tröstas i struparna med öl uppe på spa, men jag tog det vuxna nytänkande beslutet att dricka ramlösa. å tänka sej, jag mår alldeles prima idag om man jämför med han som ligger breve i soffan, haha!

idag ska jag slå ihjäl mej i skidbacken eller slappa i bubbelbad.

galen fjälltjursgryta

igår bjöd pappa på riktig söndagsmat, potatis och köttgryta med tillbehör som gelé och syltlök. mums!
grytan var gjord på min fasters galna fjälltjur, väldigt gott.
den skulle kunnat ha sett ut såhär:



Jättegott ;)

Grattis !



Grattis på femtiettårsdagen Pappa ;)

jag har sagt det förr..

å jag säger det igen. min kille är helt enkelt världens bästa. i morse när jag låg i sängen och kände mej som överkörd av en ångvält från gårdagens massage kom han in med frukost på sängen.
jag bara älskar dej magnus !

massage

idag var det en trevlig kvinna från stockholm som stannade kvar efter sitt arbetspass i salongen på spa för att ta en titt på min rygg. i fyra år har jag haft ont. har besökt diverse sjukgymnaster,läkare,kotknäckare och massörer. alla har dom sagt samma sak : du har falsk ischias. men om det nu är falsk ischias bör det väl inte vara så svårt att göra något åt det kan man tycka. mer än att medicinera.
så jag förväntade mej samma svar på frågan vad det är för fel även idag. men denna kvinna sa annorlunda. hon förklarade att oftast när människor får ont i ryggen kommer det genom psykiska problem. jag sa att jag inte mår speciellt dåligt men hon gav sej inte, utan frågade vidare. det kanske är så att du är arg? frustrerad? känner att du är inlåst?
vi pratade en stund medans hon klämde på min kropp, hon frågade om jag tyckte att hon bara pratade skit?
men faktiskt, det är nog den rimligaste förklaringen jag någonsin fått. jag känner mej både inlåst, arg och frustrerad.
så nu ska jag stretcha, börja skrika ut min ilska och ta tag i livet!!!

vilken överraskning

Cicci ringde för nån timma sen och sa att jag skulle få va ledig ikväll. det kunde inte ha blivit bättre. nu kan jag alltså ägna hela min dag åt one three hill :D
har dock lovat magnus att bli med på hockey senare. men det är ju såklart för varmkorvens skull !
nu blir det en lång och kokhet dusch.

uueew o pjuhew

uueew: tränade igår och fick bort ischiasen för ett tag. sen kom herr magkatarr och knackade på. jävla röta!
Tack gud för 2009.

pjuhew: när jag skulle packa min träningsväska igår upptäckte jag att mina present kort som borde ha legat där var borta. jag hade med mej båda två(500:- st) till karlsatad i fredags. och jag var bombsäker på att allt var nerpackat när vi checkade ut. så säker att jag kunde sätta livet till.
väl hemma igår efter jobbet, frågade jag magnus om han inte hade sett dom. han blev skit sur och sa nej + undrade hur jävla svårt det skulle vara för mej att hålla ordning på nånting nångång? jag ilsknade till (ännu mer än vad magen hade gjort mej arg) och gick och la mej. sedan kom magnus in och rotade i en kläd/julklappshög på golvet och hittade presentkorten. så det visade sej att han rensat ur min väska och lagt dom där.
Tack för 1000:- gud.

som jag saknat det

nu har två veckor svichat förbi. Hanna har åkt hem till sitt, Magnus har börjat jobba, och jag får åter igen uppleva ensamhet och tystnad när jag kliver upp på morgonen(lunchtid). det har varit två jättebra och roliga veckor, skönt att ha haft min vapendragare på plats igen. men fy fan va skönt det är att äntligen va själv igen. man behöver verkligen dom här stunderna när man är helt ensam för att överleva.

annars då?
min ischias fortsätter att störa, men tänker inte bara äta piller och grina den här gången. jag ska träna och kämpa. nytt år nya tag som det brukar heta.
har även fått låna alla säsonger av one three hill, så nu jädrar har jag nåt att göra på dagarna framöver :D

Till Rådström !

Den här är bara till dej galning ;)



personligt rekord

jag värmde upp på cross trainern. mitt längsta är 8 minuter. idag trampade jag på i 11 minuter och 3 sekunder för att vara exakt. vilket rekord bara på andra gången jag bestigit denna maskin. ischiasen kände jag inte av under mitt gympass. tänk om det är det som behövs för att få den att försvinna? isåfall är det ju så att jag verkligen MÅSTE hålla i träningen. vilket vore kanon för diverse hakor och gäddhäng.
efter denna otroliga prestation köpte vi sibylla och kastade ner oss i soffan. och på sibylla ingår liksom läsk i priset, så vad skulle jag göra?
jag har helt fantastisk karaktär !

vilket hittepå

dethär med rubrik för varje inlägg är väl ett jävla hittepå tycker jag. inte nog med att man ska komma på nåt att skriva i bloggen,man måste ha en rubrik till det också.
igår hade vi en sådan umgåsdag jag och magnus. först var vi ut till kyrkan i västra ämtervik där han jobbar och åkte hiss. det var väldigt spännande. 18 meter rätt upp i luften. jag som inte är ett dugg höjdrädd i vanliga fall blev lite skakis i benen när vi promenerade uppe på kyrktaget med bara träbalkar som underlag. man såg rätt ner i backen. buhu. tur att jag kunde hålla magnus i handen. glömde tyvärr nya fina kameran så jag kunde inte dokumentera då vi stod på toppen och pussades, ts.
sedan bar det av till spa för lite bubbelpool och ceacarsallad i baren en sväng. väl hemma skedade vi i all enkelhet och såg på batman.

min ischias har smygit sej på lite fräckt såhär i början av 2009 som skulle bli ett så bra år. tänker dock trotsa den och åka och träna lite sen för nujävlar ska jag inte längre se ut som en bränd deg (somvanligt) till sommaren.
igår slutade jag dricka dricka också. återkommer om hur länge det varar den här omgången :P

alla Hannorna

idag står det Hanna i almanackan. så grattis till mej och alla andra Hannor!

man kan kalla det torka

mitt bloggande börjar balla ur lite. men det beror mestadels på att jag har min kära Selinder här på besök. har helt enkelt inte haft nån blogglust då jag får min uppmärksamhet här hemma i form av både Berglund och Selinder ;)
nåväl, det nytänkande år 2009 är här. firade nyårsaftonen med att springa och le på jobbet till 01 tiden och sedan med mängder champagne framåt småtimmarna med diverse arbetskamrater. det var väl okej. men efter att Hanna och jag gjort lagom mycke bus tröttnade vi på salongsslampan (som ingen kände) som stängde av/bytte låt och gnällde på vår nybrända 2008 skiva . så vi gick och la oss på hotellrummet, först av alla. det visar ändå på mognad tycker jag.
mina nyårslöften iår ska bli:
läsa alla Harry Potter böcker igen. fast på engelska,då jag är askass på språket och vill lära mej.
sen att flytta ifrån den jävla-hålan-utan-umgänge Sunne och därmed byta jobb.
och fan om jag inte håller dom, då går jag under.
nä 2009 ska bli bättre än skitåret 2008!
punkt

RSS 2.0