stackars mej

idag har varit en av mina sämre dagar,vaknade halv tio av alarmet med sikte på ännu en dag på stranden. men då hela min kropp kändes som om jag blivit brutalt misshandlad under natten somnade jag om och drog upp på spa runt halv ett ist. kände mej inte på humör för nånting,ville bara åka hem,dra räcket över huvet och inte prata med nån på en vecka ungefär. men man måste ju jobba,i förhoppning om att denna kväll skulle bli lite lugnare än gårdagens brummade jag iväg upp till spa igen. tji fick jag då denna afton var en av dom värsta på länge. har nog inte stått still en sekund under kvällen. nu värker fötterna mer än i morse och det blir ju inte bättre av såret under hälen från helgens incident.  hjärnan går på högvarv och till råga på allt börjar jag känna av min ischias,tvi tvi tvi!
stackars stackars stackars mej!

nu ska jag dra täcket över huvet. och jag ska sova tills jag vaknar av mej själv.

känns bra

jag ska snart gå och lägga mej,det ska bli så skönt att göra det i nyktert tillstånd. sitter bara en stund och njuter av den totala tystnaden i den tomma lägenheten! har varit toalt berusad i fyra dagar så det var med lättnad när jag idag klippte av fryksdalsdansenbandet runt armen och slängde det i soporna.
det har varit roligt som fan men jag känner verkligen att tjutreårsdagen närmar sej, jag börjar bli för gammal. tack gode gud för Resorb ändå.
igår lyckades jag ändå hålla mej tämligen ordentlig och vad händer? jag trampar på ett järnrör som sticker upp helt oanmält i gräset och gör illa foten. DET KOM BLOD!! hanna tog armen om mej eftersom jag haltade och vi försökte förjäves fixa skjuts. men det var inte det lättaste. tillslut träffade vi världens snällaste poliser som körde hem oss! haha rätt fränt, lifta med polisen helt gratis en lördagnatt. jag ska ALLTID vara trogen sveriges lagar frånochmed nu :D
foten bultar lite men det är ju inget emot förra årets olycka så jag är ändå tacksam!
nu ska jag sova,i tystnaden,själv i sängen och i morgon ska jag vakna och må som en helt ny människa utan några somhelst bakfyllesymtom!

avensjuk?

nog för att jag är jävligt trött på jobbet just nu men hej vilka schyssta fömåner jag har ändå! idag låg vi och lapade sol vid poolen, vips kom fia ner från baren med en bricka full i öl och skrev vätskekontroll! haha helt gratis!
det är vardagslyx det :P nu blir det kalas minsann!!

pang boom

pang sa det,och den lediga helgen tog slut fortare än jag hann blinka.
lars winnerbäck gjorde mej inte riktigt lika lycklig som han brukar, men nästan! och han var bra, asbra, men inte riktigt som vanligt. var iaf trevligt att träffa folk i munkfors och vara lite grabbig. dricka öl,ha sönder glas, spotta å fisa!
lördagen spenderades på viktors gigantiska balkong med mer öl. det var trevligt båda dagarna men pang boom, nu är det måndag igen, jag börjar jobba om 30 minuter. Hej vad jag inte har lust, vill fortätta dagen i soffan med min vän och sex and the city skolådan.

som jag väntat

 tänka sej i morgon är det den 18 juli och Lars Winnerbäck i ransäter, jag har ledig helg!
ååå jag LÄNGTAR!!



karlsad i november

off

inatt drömde jag att jag var tvungen att jobba på fredag mot min vilja så jag missade hela Winnerbäck konserten.
efter gårdagens kaosartade afton på spa har jag nu mentalt bestämt mej. det funkar inte längre! nu är min hjärna inställd på uppsägning och norge, ska bara få min lata kropp att gå till handling!
offdag :S


tacktack

igår kom jag till jobbet, bakfull,hungrig och med ett bortdomnat ansikte (det är mitt bakis syndrom, ansiktet somnar). jag hade förväntata mej nåt riktigt flottit till mat då jag inte ätit mer än en statoilkorv på förmiddan. blir skapligt less när jag upptäcker att det är oxrullader...uuuee! men väluppfostrad (?) som jag är äter jag snällt potatis å sås och håller käften.
jag tar dubbla treo, men ansiktet fortsätter att sova, det enda jag vill är att åka hem och somna resten av kroppen. jag vill bara gå och dö!!

vändningen kommer då mitt sista bord för kvällen slår sej ner, åtta glada norrmän! dom beställer tre flaskor vin a 2000 kr styck, wohoo fan va kul och äntligen få sälja nåt annat än öl och isvatten. och inte nog med det dom är sjukt trevliga till på köpet. jag fick 500 kr i dricks, ibland är det sååå surt att man måste dela med sej.
Viktor gjorde pannkaka till mej eftersom jag bara fått potatis i magen, tack;) å sen kommer selinder in med en champagne flaska, varsegoo Hanna den är från Tobbe för att du sålt så sjukt bra idag! HA! tänka sej, det bara vände! Tack!
firade detta med två öl efter jobbet :D

nyvaken

idag ha jag jobbat frukost, 8-15- förstod först inte vad det var frågan om när klockan ringde kl 7 i morse. men jag kom i tid och det var ganska skönt att få gå hem vid tre och veta att man gjort något mer än att sova. när jag öppnade dörren till lägenheten slogs jag av en doft av skurmedel, HEJ min kille hade storstädat! han är bäst :D sen lagade han spagetti carbonara och jag tok slocknade på hans arm i soffan och vaknade nu. haha, jag måste ju få min skönetssömn hallå!
ikväll vettefan vad som händer, no plans! mer än en dusch nu kanske!

iskalla bedragare

nu börjar det äntligen hända lite grejer på spa. hade ett väldigt märkligt par som kom i lördags, men märkliga par är i princip det enda som finns på spa så det var väl inget mer med det. i söndags däremot började vi misstänka att allt inte var som det skulle. jag hade dom på min station och dom beställer en flaska vitt vin för 315 kr, gick för att hämta vinet och upptäcker att det är slut så jag skulle gå och fråga vad dom ville ha ist. då var dom borta. konstigt tänkte jag, efter tio minuter kom dom tillbaka, dom hade vart ner och rökt innan dom ens fått dryck, hm. men men jag berättade att vinet var slut och att dom fick välja ett annat. tjejen tittade lite snabbt på samma sida som det andra vinet i vinlistan och pekade på ett annat och sa dethär blir väl bra då. jaha, du menar det för 895 kr sa ja? öh ja sa hon och gick till sitt bord. mycke märkligt tyckte vi alla att man bara sådär pekar ut ett vin för 900 när man från början velat ha ett för 300. vi ringde chefen och frågade vad vi skulle göra och berättade att vi nog troligtvis inte kmr få betalt. men eftersom man inte kan neka gäster från att köpa ett vin (om dom inte är för överförfriskade vill säga) så fick jag snällt gå ut med flaskan. dom drack den som saft ,drixade 200 spänn och gick ner i baren och köpte sin tredje flaska champagne för 1000 kr.
vi skrev vad som hänt i ett brev till driftchefen ulf så igår tog han kontakt med paret i fråga och begörde att få dra deras kort i receptionen. eftersom hon som checkat in dom inte tagit några somhelts kreditupplysningar på dom. smart!
sen packade dom i en väldig fart och smög ut en bakväg, en av vaktmästarna såg detta och försökte stoppa dom och höll på att bli överkörd. så hejdå 30.000 som dom aldrig kommer betala tillbaka!
ganska iskallt gjort ändå, HAHA

jag gjorde det

jag har läst ut min älskade allra sista harry potter, kom en heldel tårar men jag klarade det! å nu känns det väl sådär när jag vet att det inte kommer nån mer bok, har köpt alla filmer för att stilla mitt (sjuka) harry begär och inom snar framtid kommer jag troligtvis att läsa alla böcker igen!
det är helt sjukt vad harry gjort mej blödig. har aldrig varit nån vidare film/bok snyftare men nu kan jag börja störttjuta för ingenting. om nån har nåt tips på böcker jag kan läsa nu för att släppa harry en stund är jag tacksam för förslag=)

igår var vi till mjönäs på smörgåstårtakalas då min yngsta bror Eliaz fyllt 14. härligt med gratismat sådär på en lördag, jag åt två stora bitar. efter maten ville Eliaz spela kubb, jag var tveksam men gick med på det om jag fick ha mitt egna lag. det blev magnus och eliaz mot mej för att jag inte skulle kunna ha nån att skälla på om mitt lag förlorade. å gissa vilket lag som vann ganska så överlägset? jo mitt lag med BARA mej själv i!!
jag är världsbäst på kubb, så länge ingen är med å pajjar för mej vill säga!

09.30

i min allra skönaste skönhetssömn väcks jag idag av att hemtelefonen går på högvarv. jag tänker att herrgud,nu har jag sovit bort hela dagen igen. sträcker min tunga arm efter min mobil för att kolla klockan, den visar på 09.30. HALLÅ! vem fan ringer till nåns hemtelefon halvtio en tosdag? WTF! det är tur att jag föddes med förmågan att ignorera och somna om.

jag har föresten inte läst ut harry än, gjorde ett tappert försök i tisdags natt. det resulterade i att jag började störttjuta, och här snackar vi inte nån liten tår utan riktigt gråt med hulkningar, ungefär som när nåt hemskt händer i verkliga livet. å nu vet jag inte när jag ska ge mej på det igen. usch!

buuuh

nu är ledigeheten över å jag har jobbat i två dagar. livet på spa är inte det roligaste för tillfället kan man uttrycka, inga gäster knappt å total slentrian. men man ska inte klaga. nu ska jag läsa ut min älskade allra sista harry potter bok...gråter nästan av bara tanken!BUUUHHUUE

RSS 2.0