äntligen kan man säga

nu är julen över, det var en ganska smärtfri afon i år med mycke mycke fint och bra från tomten. jag fick typ allt jag önkat mej plus lite till. månne det vara grötens förtjänst? tack alla!
nu är Hanna änligen här, som jag har längtat och som jag njuter. det bästa av allt är att det känns som om vi sågs för inte längre än en veckan sen ungefär. precis som det ska va.
nu blir det rödvin och en jävla massa babblande :)

den långa väntan..

Berglund vaknade av spänning redan halv sju i morse, först halv nio vågade han väcka mej. vi sprang till granen och öppnade våra julklappar till varandra. jag fick en ny kamera och han en ipod. det är ju helt fantastiskt :D Tack!
nu är vi hemma i Munkfors hos Mamma och Örjan och väntar på att maten ska bli klar nångång så det blir klapputdelning och Kalle. sen bär det av till Hällefors för mera klappar och mys. iår är första året vi firar jul på båda ställena tillsammans. pappa hanns tyvärr inte med idag så dom får komma till oss på lördag och dela paket och äta smörgåstårta. i helt nytänkande anda ;)

nä nu ska jag smiska dom som står i köket lite!

God Jul mina vänner.

julskinka och magont

det är nåt med min mage, inge allvarligt som tur är. men fick gå hem från jobbet igår då jag fick springa på toa 3 gånger på en halvtimma. idag är det bättre men känner mej inte riktigt på topp. så jag fick stanna hemma idag efter rådfrågning från chifen.
nu har vi för första gången i våran familj griljerat en julskinka. eller jag penslade bara, man kan inte tro att jag gått restaurangutbildning direkt. höll på att kräkas när jag skulle ta av skinkans nät :P

nä nu har jag inte mycke mer att säga mer än att ni alla får ha en riktigt god jul !

julmys

igårkväll smygpyntade vi julgranen och stoppade nejlikor i bapelsiner med röda band. vet att man ska göra det dan före dopparedan men vi orkade inte hålla oss när vi för första gången hade köpt en alldeles egen gran :)
å idag inhandlades de sista klapparna som nu ligger fint inslagna under granen och väntar på julafton.
det är mys nu.





 

jag är nöjd!

Jag Saknar Dej!







låt det blir den 28 december nån jävla gång!
då blir det kvalitetstid deluxe med sjukt mycke vin.

han är en klippa

när jag kom hem igår från jobbet hade Berglund anslutit till sambolivet igen. med en ny telefon till mej :)
han är den bästa min kille, vilken klippa.

(nu ska ni inte tro att han bara sådär gick och köpte en mobiltelefon en vecka innan jul. det var så att han fick den från telia när han förnyade sitt abonnemang i höstas. nu hade han låst upp den så jag kunde ta den eftersom han hade en ny telefon redan. jag vill ju inte framstå som girig och bortskämd as hell. )

nu ska jag äta gröt och sen gå och träna. alla som har vägarna förbi spa idag lr i morgon är hjärtligt välkomna in på kaffe eller att bara underhålla mej. det är endast baren som är öppen för det är så sjukt lite gäster och jag jobbar själv.

jag mår illa

vi satt kvar och fikade efter jobbet ikväll. lr ja fika var väl att snåla på orden. vräkte i oss alla rester från kvällens julbord. jag som aldrig kan hejda mej åt tre tallrikar av allt. och fy fan va jag mår illa!!
nämen fan det går ju bra dethär med träning och allt. snart kommer väl det där jälva bmi resultatet visa på HÖG FETTMA!
nä,stoppa fingrarna i halsen kanske? :P
Usch.
jag sprängs snart.
Gonatt

jag och min jultröja

ja här sitter vi och glor, jag och min fina rentröja som är så julig och fin. haha. jag skulle ta ett kort på den förut(tillsammans med mej) då jag tyckte att jag just idag var väldigt snygg. men kamerajäveln dog så det bidde inget. ni får därför tänka er hur snygg jag är, tänk lockigt hår och en ren :P
slutade jobbet halv elva idag, på en fredag liksom. helt sjukt. typiskt att magnus är i hällefors å spelar hocky å äter julbord hela helgen. aja.
Igår var jag ner till karlstad och hälsade på min vän erica, det var mysigt. min smarta kusin tittade förbi en sväng med en grandiosapizza som han skulle värma sej i ugnen. men jag avböjer nu allt släktskap då han stoppade in den med kartongen,HA HA HA.
efter att han gjort denna tabbe räknade han ut mitt bmi. åter en tabbe då det visade sej att jag är överviktig.
men vafan, kan jag hjälpa att jag blev så sjukt kort eller?
tur att jag faktiskt inte bryr mej så mycke. jag lider inte av lite mage, egentligen. men nu om jag orkar hålla igång träningen så kanske jag förvandlas till ickefetto :D
i morgon vill jag ha glitter i mitt lockiga hår.

Feta Lucia Pussar

ett nytt tappert försök

i våras var jag jätteduktig och tränade min svaga kropp på gym. Malin (fitnesschef på spa) var snäll och hjälpte mej med personlig träning. helt gratis var det. verkligen snällt av henne. inte så snällt av mej dock att bara hålla i det i en månad. sen blev det tråkigt, det blev sommar och ölen lockade mer än träningsmaskiner.
men nu har Malin gjort ett nytt träningsschema till mej. och att hon gör det igen trots att jag sket i det sist tycker jag är så beundransvärt att jag nog minsann ska hålla i det den här gången. ni kan väl hålla tummarna för mina klena karaktär?
beach 2009 here i come :P

som ett hål i mitt hjärta

Nu har jag sett klart på alla desperate-boxar. jag känner mej tom och lessen. va ska jag nu göra på min lilla fritid?
Fan, umgängeslivet suger i nuläget. å inga kommentarer lämnar ni era jävlar.
Nu trycker jag i mej en Ben&Jerry´s, direkt ur förpacningen såklart.
Jag är b e s v i k e n .


Till Tomten!

Här kommer årets önskelista!
  • Plattång(en sån bra som Hanna har som man kan göra fina lockar med)
  • Ny kamera
  • Sminkkurs på Makeup store
  • Singstar till ps3
  • Alla Harry Potter böcker utom nr 4 och 7 (inbundna såklart)
  • Mysteriet på Greveholm, Pelle Svanslös och Pettson och Findus på dvd
  • Träningskläder + Motivation
  • En tavla att ha i sovrummet (det ekar så)
  • Kritstrecksrandinga converse
  • Ny stekpanna

Sådär, nu har du lite att välja på. Å du anar inte hur fruktansvärt snäll jag varit i år. Jag har haft en vit månad. Haft pengar på kontot varje månad dagen innan lön. Skänkt pengar till bröstcanserforskning, gjort matlådor till Magnus och ätit gröt.

Så komigen nu Tomten. Jag tror på dej :D


en förtidig julklapp till mej

jaha, idag begav vi oss ner till karlstad i snöslasket jag och Berglund. vi kände att det vore bäst att börja lite tidigare med alla klappar i jämförelde med andra år. jag vet inte om det var vädret som gjorde det men vi blev otroligt osugna på shopping och vi hittade inte en enda jävla julklapp vi ville ge nån. däremot hittade vi vinterskor. magnus köpte ett par kängor för tusen kronor så då kände jag att jag inte bör vara sämre. därför belönade jag mej med ett par fårskinnsuggs för ettusenfyrahundra som jag 5 minuter innan struntat i att prova då jag tyckte att det var att ta i lite grann. så slutsatsen av denna dag är:
1. årets tråkigaste syssla med att handla julklappar kommer i vanlig ordning ske 3 dagar innan julafton.
2. jag har ingen karaktär. alls!
3. vi slipper frysa om fötterna.

triss i första

det har nu varit den första advent och den första december. har även hunnit vara på mitt första polis förhör sen sist jag skrev. måste säga att jag blev lite besviken. varken beck lr gunvald var där. när jag skulle se på folk fick jag bläddra i lösa a4 papper och inte gå in i ett rum där brottslingarna stod bakom en såndär vägg som bara jag skulle se igenom. besvikelsen var helt otrolig.
anledningen till polisförhöret var pga dom där smitarna vi hade på jobbet i somras. jag kände hur som helst inte igen en enda av människorna på bilderna. men vad hade dom trott när dom kom ett halvår efter det hänt. dom borde ju förstå att man i en resturang ser ex antal nya ansikten varje dag.
jaja, nu ska jag äta havregrynsgröt till frukost. jag blir bättre!

RSS 2.0