Humor!

180 kronor tillbaka på skatten!
HAHAHAHAHA!

detta får du fixa till pappa! okej?:)


nej nu räcker det väl?

man vaknar utvilad och glad att det är fredag och ledig helg. sen stiger man upp och inser att gud bestämt under natten att MINST 2 decimeter snö måste ner(innan lunch). dät kan man kalla att bli skrattad rakt i ansiktet. räcker det inte snart?
masade iväg till gymmet idag, inte vart där på ca tre veckor. och det kändes, satan va döjobbigt det va.

ikväll ska vi över till pappa en sväng. eftersom båda mina familjer inte verkar ha förmågan att ibland fråga sin dotter om hon vill ta med sej sin kille och äta lite mat, (utan att nån måste fylla år)  tog jag saken i egna händer och skickade ett sms till farsgubben och berättade att han var sugen på lite fredagsmys med pizza och lets dance idag. inte lika mysigt som om man skulle ha blitt bjuden men det får duga :)

nu ska jag dricka upp mitt äckliga gröna te som tydligen ska vara bra för typ allt!

Trevlig helg kamrater!

SÅ LÅGT!!!

vreden över bestulna skor förde med sej en posivit grej då jag införde storstädning på bäckgatan i ren frustration. när allt var färdig städat var det dags att åka upp till jobbet på personalmöte. var peppad till tusen på att hälsa på nya VD:n en liten sväng och berätta att han har conversetjyvar på sitt företag. men innan det gick vi igenom omklädningsrummet en gång till för säkerhets skull. sarah började på skoj rota i storsopåsen och gissa vad hon hittade? MINA SKOR! dom låg i en mindre sopåse med skräp som var ihopknyten i den stora sopåsen.
jag är givetvis lycklig att mina skor är tillbaka men seriöst. vem fan slänger nåns privata skor? oavsett hur skitiga dom är.
nu sitter det åtminstone trevliga lappar uppe så nu kan jag nog somna skönt inatt!

FY FAN!!!!!

NÅGON HAR PÅ RIKTIGT SNOTT MIN SKOR!!!
MINA ÄLSTA, SMUTSIGASTE, TRASIGASTE OCH BÄSTA CONVERSE.
DET ÄR HELT JÄVLA SJUKT ATT MAN INTE SKA KUNNA STÄLLA SINA SKOR UTANFÖR SITT SKÅP I OMKLÄDNINGSRUMMET PÅ SITT JOBB.
JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT ARG, LESSEN OCH BESVIKEN. VEM GÖR SÅ? VA?
FY FAAN!!!!!

grattis och våfföldagen!

idag är det ju våfföldagen, NAMNAMNAM! har nyss klämt i mej tre stycken med massa gammaldags vaniljglass å hallonsylt. det är även Kakans 24årsdag idag, Grattis Cookie ;).
det är ju inte bara våfflörnas och kakans dag utan det är också X antal år sedan ängeln gabriel berättade för jungfru maria att hon skulle föda jesus om nio månader. herrejävlar liksom, här har ju en hel värld gått och trott att det är josef som är jesus pappa ända tills igår då jag googlade fram vad marie bebådelsedag egentligen har för betydan :D


bättre än bäst





TACK!

underbara sol

idag begav vi oss till ski sunne jag, magnus och sara. planen var att vi skulle åka ett gäng men alla verkar ha annat för sej (som vanligt). men vi kunde verkligen inte ha valt en bättre dag vädermässigt. solen värmde som en dag i juni, ungefär. tyvärr var det lite väl isigt i backarna för min smak. men det var gött att åka och efter kafferasten när jag hade tröttnat lite var det rätt skönt att sitta i lugn och ro mot en stugvägg och sola, medans dom andra åkte sista åken.
dagens andra plan var att efter skidåkningen, bada bubbelpool, drick öl och äta mat uppe på spa. men det ser lite mörkt ut eftersom alla tycker att det låter jättekul att hitta på nåt ända tills den dagen kommer. JA, jag är en aning bitter. låt mej vara det för jag anser att det är min rätt. och det kommer gå över snart.

måste bara berätta vad mina gäster sa till mej igår på jobbet.
dom brukar säga sola i karlstad men här i sunne då är allt solen du :)

kom våren!

om man bortser från mitt lilla problem med att aldrig komma igång med att skriva ett personligt brev. och att jag känner en otrolig panik över att inte få nåt jobb eftersom jag inte ens är nog kreativ för att få ihop några rader om mej själv på ett papper. ja om man bortser från just den biten så känns nästan allt bra. och detta av endast en anledning : SOLEN!!!
tänk att allt kan kännas så fruktansvärt mycke bättre bara på grund av grusknastret under fötterna mot (delvis) torr asfalt och solen i ögonen.
snälla låt det va fördigsnöat nu. kom kom till mej älskade våren.
snällasnällasnälla!



är föresten blond nu igen. det är skönt ;)

det är helt otroligt

idag vill jag bara berätta en sak. jag har nyss kommit hem från över en timmes lång morron promenad. jag gick upp innan nio, jag var ute och gick, blev tillocmed svettig. och det känns skönt som fan.
ha en bra dag alla!

mitt roligaste

http://www.youtube.com/watch?v=Lm7otjQDRM8

hur fan gör man så att det går att kolla på klippet direkt här?

fan för persoligt brev!

jag måste knåpa ihop ett persoligt brev om jag överhuvudtaget ska kunna söka nåt jobb. men jag vet på riktigt inte hur jag ska göra? jag kan skriva, jag kan säga bra saker om mej själv men att få ner det i ord, svart på vitt, på ett papper verkar fullkomligt omöjligt. åååhhh!!!
jag är tacksam att jag fick den sociala kompetensen. men allvarligt..kunde jag inte ha fått lite hjärna också?

film är bättre på pocket

vi var på bio igår jag och Berglund och såg Män som hatar kvinnor. tyvärr var det en stor besvikelse då jag nyss läst boken och tyckte jättebra om den. kan väl egentligen inte påstå att filmen var dålig. jag hade säkert gillat den om jag inte läst boken. men för mej blev det inte alls vad jag väntat mej.
påvägen hem hörde vi på radion att Låt den rätte komma in hade släppts på dvd. så vi passade på att hyra den då klockan inte var så mycke. den boken har jag också läst och tyckte väl att den var helt okej, ganska bra. men filmen, snälla nån vilken KATASTROF!
så vi kan alltså konstatera (än en gång) att film verkligen gör sej bäst i pocketform. punkt slut!


då var det klart

den lediga helgen är slut. jag är totalt döförälskad i Håkan Helllström (igen). lägenheten på bäckgatan är uppsagd och papprena påskrivna för nya lägenheten på ekersgatan! det är ganska roligt att se folks miner, det märks ganska väl att vissa trodde att det bara var prat. men vi har velat flytta härifrån ett år nu så det känns som ett bra beslut. om än lite overkligt att allt går så fort nu. då var det bara jobbiten kvar då.

igår var det hygienkurs på selma spa+. jag lärde mej helt sjukt mycke obehagligt jag apsolut inte ville veta. hade tänk fira ordentligt till påsk då det blir 3 år sen jag sist var sjuk. men jag kan garantera att jag kommer bli en såndär människa som är sjuk jämt nu när jag vet om alla baciller. det är bara att hoppas på att det är som vanligt. att jag snart glömmer bort det. så som det var när vi var med skolan och såg hur man gjorde falukorv. då bestämde jag mej för att aldrig stoppa falukorv i munnen igen. det gick 3 månader, sen insåg jag att det är min basföda :D

RSS 2.0