jag orkar inte komma på nån rubrik nu

egentligen vet jag inte varför jag ens tryckte på "nytt inlägg"? jag har ingenting att säga faktiskt.
mer än att Jacob var här och stämde min gitarr idag(igen), sen tvingade han mej att spela ackord. jag är askass på ackord. jag tycker det är onödigt. det tycker in Jacob. det är tydligen grunden till alla låtar(?). jag ställde upp och övade lite. sen fick jag ont i fingrarna och blev sur.
jag tycker det räcker med att kunna imsevimsespendel och idas sommarvisa utantill, det är ganska bra gjort på 3 månader Hanna! det slutade med att jacob fick spela och så sjöng jag lite, som detta underbarn inom musik som jag är(haha).
det här var säkert kul läsning men tyvärr tänker jag sätta på lite desperate housewives nu och avrunda.
 jag är fortfarande helt slut, trött å grinig. så imorrn har jag fått order ( från mina kollegor) att gå till apoteket å köpa järntabletter och vitaminer.





ps. det snöade i sunne idag. ds

jag är världens bästa flickvän!

jag är ledig idag, det är otroligt skönt. hade planerat med Fia att vi skulle äta och dricka lite vin uppe på spa ikväll. hon åker upp till ramenberget för att börja säsongens jobb på fredag, så vi tyckte det skulle passa bra med en liten mysmiddag.
 jag vaknade runt ett idag, fortfarande tröttare än tröttast. ringde till Fia och förklarade läget och att jag inte var sugen på varken vin eller mat. hon förstod, blev inte sur och sa bara men vi kan ta det en annan gång. jag tycker så mycke om henne för att hon är sån, man behöver inte ringa med nån dålig lögn för att hon inte ska bli sur. det är bara att säga som det är och hon acepterar detta utan sura miner.
orkade iallafall masa mej iväg ut på sunne, blev 1400 kr fattigare efter ett besök på ByMe. men det inkluderade faktiskt en födelsedagspresent till min fina kille också :)
nu har jag tänt ljus i hela lägenheten, röjt undan lite och lagar köttförssås och spagetti tills magnus kommer hem från jobbet. jag vågar påstå att jag faktiskt just idag är världens bästa flickvän.

jag är slut som människa

eller ja, typ nästan iallafall. jag är så trött. ja så trött att jag inte ens orkar gå och lägga mej. mina fötter verker. jag har ont i ryggen. å till råka på allt har jag mens med tillhörande mensverk. fy fan va synd det är om mej. okej !?


en timme extra

masade mej ur sängen runt tolv, förflyttade mej ända till soffan och magnus som redan låg i den. döm om min förvåning och lite irritation när han berättar att klockan bara är elva? fan tänker jag först men sen inser jag ju att det är sex timmar innan jag börjar jobbba iställe för fem. jiha!
fia kommer snart hit med pizza. så idag ska jag äntligen se sex and the city FILMEN :)

Nu är det väl okej med julmust?

om 2 månader är det självaste julafton, herregud va det går fort! så idag inhandlade jag säsongens första julmust,min favoritdricka efter älskade champis. det är så underbart härligt dethär med julmust. man hinner nästan bli lite irriterad av allt skumm man måste vänta på ska försvinna innan man kan hälla glaset fullt. man blir så ivrig av all väntan och häller i sej alltihop i nästan en och samma klunk. det bara tåras i ögonen, fräser i näsan och man får knappt nån luft. nog är det en underbar känsla? :)


kreativt värre

magnus kom hem från jobbet vid tio, hade tänkt gå upp men vem orkar kliva upp ur en varm säng när ens kille kryper ner? sov till tolv ungefär, sen gick jag upp och gjorde lite vuxna saker som att sitta vid datorn, städa,tvätta och duscha. magnus kom upp vid halv två tiden och då hade jag lagat lunch(värmt mormors köttbullar och blandat pulvermos), vilken tjej!
sen bar det av över höjda, tittade in hos pappa en sväng på kaffe och kakor. sen bar det iväg till mammi som bjöd på mat. gött med riktigt hemlagat ibland;)
nu är vi hemma, ska kolla färdigt på sex and the city lådan så jag kan se filmen som jag lyckats att inte se. köpte den idag! woohooe:D

få saker får mej såhär arg

mitt jobb kan vara väldigt psykiskt påfrestande ibland. man får höra saker om sig själv, få skäll för både det ena och det andra som man inte kan göra något åt eller har nånting med att göra. allteftersom utvecklar man ett gåsbeteende och låter allt rinna av, att en gäst sagt något taskigt glömmer man ganska snabbt. det gäller att hela tiden le och tänka att gäster faktiskt är dumma i huvet och sällan har rätt.
en gång för länge sen råkade jag ut för otrevliga gäster+för mycke stress,detta i kombination just den kvällen gjorde att tårarna kom. men jag kan ta det, det händer alla (åtminstonde dom flesta personer med lite mänsklighet).
vad jag inte kan ta är vad som hände igår.
en person som jobbat extra hos oss ett tag har en längre tid ifrågasätt allting lite väl mycke. sättet vi jobbar på, enkla vett och etikett regler som alla inom restsaurangbranchen borde veta. det klagas på precis allt. allt allt allt!
men igår tog det ändå priset då personen i fråga under hela kvällen gnällde på allt och gav mej småpikar. det har visat sig att denna person inte på något vis kan ta kritik och då går på dom som försöker rätta och hjälpa till för att det ska bli rätt. så igår fick denna människa ett tokspel när jag enligt dennes åsikt skurade golvet alldeles för tidigt. det var då det brast, jag blev så fruktansvärt arg över allting som denna person säger och gör hela tiden, hur mycke skit personen pratar om andra. ja jag blev så jävla arg att jag började gråta ( dock inte inför personen).
att gäster är elaka kan jag ta utan problem. men att en person som ska föreställa ens kollega tjatar och skriker om småsaker tycker jag fan inte är okej.

men frågan är ju vilket som är värst?
att denna person som jobbar extra och inte besitter någon form av kompetens har fått mej så arg och lessen?
eller att mina andra kollegor(som tycker i princip likadant om personen) inte säger ifrån varken till den det berör eller till chefen?
det är ju den enda anledningen till detta, att jag säger vad jag tycker och gör det rätt ut om nånting görs fel. det är ju inte av elakhet utan för att hjälpa till. så nu fick jag bli skvaller/gnäll Hanna igårkväll igen och ringa chefen. som iof står helt på min sida och blev förbannad över situationen även hon.

om nån orkade läsa ända hit så vill jag bara berätta att jag endast skrev om denna händelse för att jag är så FRUKTANSVÄRT JÄVLA ARG (och att jag inte äger någon dagbok jag kan skriva av mej i)


jag vill tacka...

för en alldeles, alldeles underbar helg hos min bästa vän Lolle i örebro! det kunde inte ha blitt mer lyckat  :)

minisemester

den här helgen har jag semester, har ju bara en ledig helg i månaden och den inträffade förra när vi var i Grekland.  kändes väl sisådär att tu ut semester på sin enda lediga helg så tog ut den nu ist. tror det kommer bli en alldeles utmärkt helg. sitter nu i Öreboro i Lolles nya fina lägenhet. Magnus å Jonas spela match ikväll så vi har gjort en sushibeställning som kommer strax innan Idol. ska bli otroligt skönt att ha en riktigt slappfredag med min bästa Lolle!
i morgon blir det nog att intaga lite alkohol å spela spel mm.
nä nu ska jag sätta på mej chipskostymen fisa :)

dags att bli brunett igen?

vi diskuterar djur och trafikolyckor på jobbet..

Emma: jag och en kompis körde på en grävling engång. som tur var kom polisen förbi och fick skjuta den med två skott. hur ska man kunna döda den själv liksom?

Jag: men vadå? det är väl bara att hoppa på den typ tre gånger som på bossen i supermario!

Fredrik: vadå hoppa på den? vad är det du ska hoppa på ?

Jag: men skalet kanske.

Alla asgarvar : vilket jävla skal?

Jag: grävlingens såklart!


Jag bjuder på den, försvarar mej med att jag faktiskt aldrig sett en grävling!

home sweet home

ni vet den där känslan när man får lägga sej i sin egen säng med sin egen kudde och sitt eget täcke. efter att ha borstat tänderna i svenskt rent vatten. för att sedan vakna i skedställning med sin egen kille i sin egen lägenhet. det är njutning.
vi har förövrigt haft en helt underbar vecka på rhodos. det blev lite av en pensionärsresa med sol,bad,mat och sovning. men det var ju i ta det lugnt-syfte vi åkte! så om man bortser från vissa defekter som äckliga skrikande barn på flyget vill jag påstå att tredje gången gillt blev HELT PERFEKT!

bilder kommer när ork finnes ;)

hejdå era jävlar!

nu åker vi på SEMESTER!!!

samma skit varje år

idag är det höstmarknad i sunne. det är precis samma saker som finns på vårmarknaden i sunne, INGENTING AV VÄRDE! jag kan inte begripa varför folk (jag inräknad) envisas med att gå runt å trängas med alla jävla barnvagnar och hundar varje höst och varje vår? totalt ofattbart! idag kom vi hem med en kvast att sopa dörrmattan ute med (?), en påse marknadsnougat(som kommer bli för gammal innan den äts upp) och kalla fötter, för givetvis regnade det.
spännande dag!

just ja, jag blev nästan påkörd också men tog tag i huven och hoppade undan. det var ju lite otippat och spännande.
tur att allt gick bra eftersom det snart är söndag morgon kl 07.05 och planet till greklandet lyfter :D

ganska roligt faktiskt

häromdagen hittade Magnus min gamla jeansjacka. fick den nyss av min svärmor då den legat hos dom och skräpat i en massa år, hon tycke att det var bra att spara på, men jag vet inte ja. Magnus blev iaf en riktigt trend-tiger för en stund !



MIN KILLE!


RSS 2.0