morronpigg och ledig

två dagar i rad har jag vartit uppe innan tio. och det vill jag lova har inte hänt på bra länge. det är ju helt otroligt va mycke man hinner med. idag har jag tillexempel ätit frukost, tränat, solat, vart till Annika på kaffe, handlat, ätit lunch och dammsugit. herregud säger jag bara, detta är ju vad jag i normala fall hinner med på en vecka.
nu är jag femdagars ledig vilket ska blir otroligt härligt. idag blir det nog bara skedliggning i soffan. i morgon bio och sen bär det av mot örebro för lite Håkan Hellström, fest och lägenhetskoll ;)

magpirr

som att vara riktigt riktigt nykär.
så känns det idag. kunde inte ha blivit väckt på ett bättre sätt. även om klockan var alldeles förtidigt ( nio ) och att det var telefonen som ringde.
nu blir det till att hålla tummarna ordentligt..jag som höll på att tappa hoppet. men nu jävlar börjar turen komma ;)

jobbveckan börjar

då var det helg igen. för vissa är detta något man längtar efter och ser fram emot. för mej börjar jobbaveckan. å denhär helgen kommer bli jobbig känner jag. inte för att det är speciellt mycke gästan utan för att jag tydligen ligger minus i timmar och ska duka hela helgen. men magnus drar å hjälper storebro i nya lägenheten så det gör inget att jag spenderar mer tid på jobbet än vad det var tänkt.
har tränat två gånger denna vecka hitills. det börjar arta sej !
det som är lite jobbigt de dagar jag tränar är att jag blir fullständigt vrålhungrig. och när jag blir det blir jag även på extremt dåligt humör. så nu måste jag äta innan jag förvandlas till en bitter surfitta.

komigen nu Hanna!

för två veckor sen var jag otroligt duktig och tränade tre gånger på en vecka. tänkte lite för mej själv att fan va bra det vore om jag tränade typ varannan dag. jo tjena! förra veckan blev de en gång och idag är det 8 dagar sen dess. jag som höll i det så bra och var så duktig. jag har väl ingen bra ursäkt igentligen förutom att jag verkligen inte hade någon som helst lust att befinna mej på mitt jobb när jag var ledig förra veckan. det är det som är det dumma. jag får träna gratis hur mycke jag vill men ibland vill man bara vara därifrån när man är ledig.
men nu hörjar mitt dåliga samvete ta över och jag får väl lov att  masa mej iväg fast att jag är ledig. nån ordning får det allt vara på den där Hanna Nilsson :)

jag har förresten fått nån form av utslag som kliar på underarmarna.. hoppas det försvinner! 

finns ingen bättre

den komersiella jippodagen då alla ska visa sin kärlek lite extra firade jag på selma spa+,som så många andra lördagar. det var en hård kväll, sprang och stressade mer än på länge. kom hem halv tre på natten ( å det var läängesen). jag vaknade vid halv tolv, helt slut i kroppen  och det kändes som om jag skulle ha behövt sova typ 12 timmar till. minst!
breve i sängen låg inte Berglund.
nä Berglund han hade gått upp tidigare, städat hela lägenheten och gjorde våffelfrukost när jag klev upp.
han är helt oslagbar och den bästa jag känner.

så jag har aldrig förstått mej på dethär med allahjärtansdag.
han är mitt hjärta alla dagar.
han är Världens Bästa Bojje !



Tack!

fredan den trettonde

och hej och hjärtligt välkommen lönen!
den femtonde är ju en söndag denna månad, vilket innebar att kontot fylldes redan idag. skönt nu men nästa månad blir det två dagar extra att vänta..typ.
så idag drog jag på mej spenderarbyxorna och tog med Berglund till karlstad. handlade för mycke men köpte mej faktiskt inte något onödigt. nya jättedyra jobbskor (som jag iof får bidrag för nu när det är nytt år), en kjol på rea (värsta kapet) och en svindyr ny och fin plattång. den är så cool så det följde med en bruksavisningskiva (som jag troligtvis aldrig kommer titta på).
sen köpte vi även lite ljuskams på ikea, en ny rumslampa och nya köksgardiner. en riktigt lyckat shoppingtur med andra ord.
men med tanke på att josses bröllop inte är i usa som vi trodde utan i sverige kan jag känna att jag med mer än gott samveta kunde handra första löningsdagen. nu har jag ju helt plötsligt ett sparkonto fullt i pengar bara till saker jag vill !

nu har vi gjort en liten kladdkaka här på bäckgatan. det är väl ändå nyttigare än typ godis?
sen ska vi avansera med en grillad kyckling med potatissallad, allt från konsum. väldigt oavancerat med oj så gött :D

nästan storstädning

idag ställde jag ingen klocka, som jag faktiskt gjort under resten av veckan.  vaknade vid halv elva av att en iskall berglund kröp ner. han brukar sluta vid ett på tordagar så jag blev glatt överraskad ;) tog med täcke och kudde till soffan och slog ihäl en gammal beck. mysigt värre!
sen fick jag ett väldigt ryck och storstädade sovrum och badrum. nu har rycket lagt sej tyvärr. så jag får fortsätta nån annan gång. men sålänge två rum är städade är det väl bättre än inget!
är ledig idag och i morgon vilket ska bli otroligt skönt. känns som om mitt jobb är enbart samma rutin varje jävla dag just nu. det är tråkigare än nånsin. men det är bara att hålla ut och hålla tummarna.

idag fyller världens bästa mormor år så vi är bjuda på mat vid 6. riktigt mat. gud va gött!
Grattis mormor!!!

nytt rekord

idag tränade jag,på en söndag.
jag slog mitt crosstrainer rekord med fyra minuter. blev så peppad av detta så jag gjorde hela mitt gymprogram fast jag bestämt att jag inte orkade det. och alltihop på en sketen vilodag. jag ber om ursäkt gud. men du vill väl ändå att jag ska blir lite fit? efter att ha vart en slösäck hela livet är det väl dags för lite muskler eller hur?

förövrigt är magnus hemkommer efter en helg i örebro. han verkar tyvärr ha smittats av nån magsjukdom. inte bakfylla utan nåt riktigt skit.. jävla satan om så är fallet. då är det synd om han. för att inte tala om hur synd det blir om mej om han smittas. jag har inte haft magsjukan sen i femman. jag har ju knappt vart förkyld på snart tre år. så när jag blir sjuk på riktigt, då jävlar är det på riktigt!

nu skulle jag vilja gå in och hålla om min kille men tänker nog hålla mej på min sida för att vara på det säkra..


ointressant?

intresset för dendär Hanna Nilsson verkar tunna ur. åtminstone om man kollat besöksstatistiken här på bloggen. jag kan förstå detta. Hanna Nilsson har inte ett så spännande liv i nuläget vilket borde resultera i en ospännande blogg med urtråkig läsning.
men det är okej!

något som är intressant är hur fort osanning sprids och vilka personer som förvånar. orka göra en höna av en fjäder vareviga gång. men det är väl bara så det är gissar jag.

idag åker jag till den bästa och finaste Sara och dricker vin,går på bio och pratar massa strunt!
 


tack å hej

en tyst diskussion med mej själv

jag hade ställt klockan på tio idag. tänkte igår att nujävlar får det ta och bli nån ordning på mina sovrutiner nångång. vaknade strax innan åtta då magnus telefon ringde. jaha, tack tänkte jag,vände mej om och skulle somna om. det gick inte, hallå störande. magnus drog till jobbet runt nio, jag ställde om klockan på elva då jag kom underfund med att jag ju missat en timmes sömn. slumrade väl till efter en stund och när klockan ringde klockan elva var jag tröttare än jag var vid åtta. såklart då jag sovit för mycke, somvanligt. men då tog jag mej en liten tyst diskussion med mej själv och kom fram till förljande: varför ska jag gå upp tidigt på morgonen egentligen? jag gör ju ändå ingenting. det är inte direkt så telefonen ringer sej varm av människor som vill umgås. nä jag ser ingen anledning egentligen. åtminstone inte idag.
jag ställde klockan på tolv!


RSS 2.0