jag vill bara upplysa er om en sak!

jag har ont i fötterna. men det gör inget, för i morgon är det minsann söndag. första advent. och jag är ledig.
HELA JÄVLA DAGEN!!!

typ en plan

inatt ställde jag klockan på åtta. skulle ringa vårdcentralen idag som bara svarar i telefon mellan åtta och nio tydligen. sen skulle jag ta en lång promenad och bli pigg. och när jag kom hem skulle jag baka såna där goda saffransbullar med mandelmassa i.
men eftersom båda barnmorskorna det fanns nummer till var på tjänsteresa just idag. idag när jag hade planerat dagen så bra. jag skulle bara byta tid till mitt gynekologiska cellgiftsprov, vilket förövrigt skrämmer livet ur mej. ni hör ju, cellgiftsprov. det låter ju livsfarligt, minst sagt. men tydligen ska man göra sånt när man är tjutre.
ja, iallafall kunde jag inte byta tiden eftersom ingen svarade. jag kände att jag gått upp så tidigt helt i onödan och blev sur. så jag somnade om och sket i min plan.
nu blir det säkert en sån där skitdag!


myskänslan är här

jag är ledig idag, har tillbringat dagen hitills med min kille i soffan å såklart lte desperate. nu har magnus åkt till hällefors på hockeyträning. så nu sitter jag här och är stolt över att det är så fint hemma hos mej. det är städat och den nya svarta stjärnan i fönstret lyser så fint. är ledig ikväll så Fia kommer hit på lite ostmys. ska nog övertala henne att se på polarexpressen nu när jag har sån myskänsla i kroppen. jul fimer är det bästa.
har även lyckats byta min lediga dag igår mot söndan. hej fatta va skönt, ledig en söndag,vilket betyder en helt underbar slapp dag med berglund. sen är det ju första advent med så det blir nog helt kanon dethär.
nu ska jag göra mej en köttbullesmörgår med rödbetssallad och dricka massa julmust.

på återsende!

jag gör vuxna saker

klev upp halv tio idag. är otoligt stolt. inte bara för att jag gick upp i normal tid utan för att jag har strukit(?) och satt upp mina fina tomtegardiner i köket. jag skulle precis dammsuga när jag slogs av en panikhunger, måste bero på all denna aktivitet på morronkvisten. så nu äter jag fil å äpple och börjar redan komma ur mitt städflow. ska iallafall traska ut på Sunne och leta efter en fin stjärna att ha i fönstret. vem vet? när jag fått upp lampor och dylikt kanske jag får en sån myskänsla i kroppen att jag drar fram dammsugaren helt automatiskt.

bye bye blondie






hoppas vi ses snart igen!

jag behöver lite hjälp!!

jag ska till Tina i morgon. bestämde mej för en månad sen att nu är det dags att bli brunett. kände mej trött på det blonda. men nu har diverse människor börjat säga emot mej. tycker att jag ska ha kvar det blonda. så nu, fast jag hade bestämt mej har jag fått lite beslutsångest. så ni måste hjälpa mej lite.
Brunette eller blondin??


Ps. får jag inge kommentarer tänker jag inte skriva ett inlägg till å hungerstrejka. Ds


Hyllning till Berglund!

idag är det ingen vanlig dag. idag är det Magnus födelsedag, Hurra, Hurra, Hurra!
jag vill därför passa på att hylla denna människa lite extra. jag är nämligen så otroligt tacksam att det är just Magnus Berglund som är min kille. min fina, rara, bästa, roliga kille. som stått ut med mej i ca 5 års tid. å det vill jag lova är ingen dålig bedrift. alla förhållanden går upp och ner, självklart. i nuläget är vi i en uppåtkurva då tillochmed en bitterfitta till skilsmässobarn som jag tänker vi i framtiden.


 
Bästa Berglund!


 
Grattis på tjutreårsdagen
Tack för att du är DU
Jag Älskar Dej

bloggtorka

jag har blivit dålig på dethär med bloggandet. jag antar att det går i perioder. har förtillfället inte mycke att skriva om. jag är höst depp, allmänt irriterad,trött och grinig på det mesta. och det är det väl ingen som är sugen att läsa om?
det är kallt och snön lyser med sin frånvaro :S jag längtar otroligt mycke tills det blir vår. av en väldans massa orsaker.
då blir det bra!

grattis

idag vill jag gratulera mej sälv som dagen till ära haft prickfritt körkort i 5 år.
så, grattis till mej!!!

order från CDON



box fyra damp nyss ner i brevlådan.
vilken jävla lycka!

måste dock se klart tvåan å trean (igen) innan jag avnjuter fjärde säsongen.
nackdelar med kvällsjobb är att man aldrig kan följa nån serie på tv.
men jag föredrar fördelarna med lediga dagar och box-tittande :)

skitväder å skithumör

varför går alltid den lediga helgen så fort? bara för att man har det bra behöver väl inte tiden springa iväg.
hej måndag=
hejdå ledighet.
hej regn och skitväder.
hej jobb.
hej bitterfitta

hejdå


stolt storasyster

strax efter mitt uppvaknande idag, närmare bestämt vid halv tre ringer telefonen. Lillebror!

-aa de är Hanna.
-tja, va gör du?
-nja inte mycke, har precis vaknat.
-aha, jobbar du idag eller?
-nä jag är ledig
-synd!
-dåra?
-nä ja tänkte att du kanske hade velat haft skjuts till jobbet!
-ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH har du tagit körkort?
-JAAAA!

-FY FAN VA DU ÄR BRA:)







Han är så duktig!

gomorron bloggen

klockan är nu 14.20, jag vaknade för ca tio minuter sen. när jag kollade mej själv i spegeln insåg jag att jag såg ganska sliten ut men hade en helt ok frisyr! jag förhandlade med min chef igår, lr jag förhandlade var väl att tat i men jag fick ledigt idag iaf. det gör mej otroligt lycklig att slippa gå till jobbet idag. jag är ledig i 5 jävla dagar nu :)




dunderbra

helgen har bara varit jobb. i veckan är det jobb. bara jobb jobb jobb. jag är trött. fan va jag ska sova på torsdag.

när jag kom hem igår hade världens bästa bojje gjort räkmackor och kokat te. han är så jävla dunderbra min kille. helt enkelt bäst i världen! åh jag älskar honom!

mer än så hade jag inte att säga!

just me

dethär med att umgås med sej själv har väl aldrig egentligen varit min grej. men jag lär mej mer och mer. Mganus spenderar sin helg i dom Hälleforska skogarna med att spela hockey och festa. med tanke på att jag jobbar exakt hela helgen kändes ju det som en alldeles utmärkt idé för honom.
så nu när jag kom hem efter jobbet tände jag lite ljus, har hällt upp ett glas rödvin och ska se på desperate housewives med mej själv. bara jag, vinet, soffan och lite choklad. och det känns fan helt underbart. att jag börjar lära mej. att jag utnyttjar sånna här gräsänke stunder till något positivt. inte ha panik för att jag är själv utan jag accepterar och är bara jag.

RSS 2.0