Höstpromenad

denna vecka är Sara hemma från norge, detta firade hon med att dra med mej på morgonpromenad i höstrusket. men när jag väl vaknat till var det ju väldigt skönt. både med frisk luft och Sara :D




att supa ikapp

under tiden jag gjorde rent diskmaskinen på jobbet igår belönade jag mej själv med två städ öl. när klockan var halv ett på natten och jag var klar fick jag ett otroligt sug efter att springa ner till selma och dansa lite med kakan. hinkade i mej ett glas med en vinslatt, sprutade på mej massa parfym, la en öl i väskan och traskade ner till grannhotellet. väl där flörtade jag in mej gratis (ibland är det bra att vara personal), köpte två öl och blev full. när man är lättpåverkad och egentligen bara kan lukta på en kork och bli onykter är det ganska lätt att supa ikapp. dansade loss med min vän geu som jag tror försökte krama ihjäl mej. sen köpte jag en stripslåda med räksallad (?), kommentar på det är överflödigt. och spillde hela lådan över mej då vår chaför körde aningen vårdslöst. blev sur, hoppade av, gick till geu för att efterfesta men när han öppnade dörren tyckte jag visst inte att jag var sugen på efterfest så jag gick. ringde och tjatade hål i huvet på min bror hela vägen hem. kom hem, tappade telefonen och kräktes!

Patrik 1,5

ikväll var vi på bio, Partik 1,5. den var riktigt bra. man blev både glad, lessen arg och rörd på en å samma gång!
innan vi gick på bio passade vi på att boka en resa till rhodos. åker nästa söndag!  oh va skönt det ska bli !
            
                                        


min dag idag!

pilates på spa 10.30, jag upprepar 10.30! tränaren kaisa gjorde vågen när han såg mej.detta innebar alltså att jag gick upp innan tio och åt puffar (havrefras),min nya favvorätt. efter denna väldiga gymnastik hann jag med att bjuda folk på kaffe. sen åkte jag åter upp till spa då vi har två hudterapötter som praktiserar i salongen, så passade på att ta en 2 timmar lång lyx ansiktsbehandling för 200 kr. väldigt skönt om man bortser från por-rensningen då jag började gråta.
när jag var ren och fin och mjuk som en babystjärt var det dags för att börja jobba. men hej va glad jag blev när vi var alldeles för många servitriser och en grupp bokade av, jag fick stämpla ut och gå hem!
så nu blire soffhäng med Berglund mä ost å kex.
vissa dagar är han allt rätt snäll den där gud, som jag ber till och tror på så väääldigt mycke :D


idag är ingen vanlig dag!

                                                    idag är det min allra bästa Lolles födelsedag. Hurra hurra hurra!

                                               

i sängen

Hanna: Magnus, nu ligger du på rygg och snarkar igen.
Magnus: snaark
H: MAGNUS!!!
M: mmm
H: du ligger på rygg, du snarkar!
M:men det var väl väldigt vad ni håller på
H: vilka ni?
M: men ååå, målvakterna!

HÄRLIGT HENRIK!


idag klarade världens bästa lillebror teorin. damn! det var så jag fick gråt i halsen av lycka :D

oh denna natt..

innan läggdags igår övergick min sjukdom från svidande/tjock hals till igentäppt näsa. i ren panik letade jag igenom hela lägenheten efter en nässpray, två gånger. resultatet bägge gångerna förblev NEGATIVT!
så jag kan nu berätta för dom som inte redan vet hur det var att vara sjuk förr i tiden. man får vrida,vända och byta sida i sängen ca 20 gånger i timmen. då den näsborre som inte ligger mot kudden börjar rinna oavbrutet. då får man först snyta sej, väcka sin pojkvän som ska upp 06.00 och sen byta sida. denna prossedur får sedan upprepas hela natten,vilket resulterar i noll sömn.
nu ska jag dra på mej en mössa och knalla iväg till apoteket och köpa all medicin dom har!


Ps. igår när jag tog febern visade den på 34.9. är det febertermometern som är trasig eller är det jag som är på väg mot en säker död? Ds


no no no

det jag är sämst på att vara har drabbat mej. det var nästan exakt 2,5 år sen det hände sist. så ni kan jag bara fundera på hur fruktansvärt synd det är om mej nu när jag är SJUK !

glömde berätta..

när vi stod i kö (näst längst fram) till bubbelpoolen igår och väntade på att den skulle bubbla igång upptäcker jag två snyltisar. två pojkar i 12års åldern som smyger på sidan och sätter sej på poolens kant. eftersom jag alltid stört mej på ungjävlar som inte vet hur man beter sej tänkte jag att nu är det dags. så jag gick med mina allra bestämdaste steg mot pojkspolingarna som satt och låtsades som ingenting på poolkanten.
jag: hej ! ni kanske inte såg det med kön till poolen är där?
ungjävlarna: mummlar, sänker sina huven, reser sej och lämnar bubbelpoolen med svansen mellen benen.
HAHAHAHA fan vad jag är bra !

Skärpning Nilsson!

nu har jag varit dålig på dethär med bloggandet känner jag så får väl skriva nån rad.
den lediga helgen har varit skön hittills, magnus har flyttat hem påriktigt nu. han börjar jobba i västra ämtervik på måndag och kommer alltså sova hemma. vi ska efter ca fem år bli sambos på riktigt, spännande vill jag lova. vi är ju vana att inte ses jämt så vi får se hur detta går?;) hehe, det går nog bra och det ska bli grymt skönt att få skeda varje natt, 7 dagar i veckan liksom!
igår var vi hos Tomas å Nettan en sväng, åt mat, drack öl och spelade supernintendo efter mycke tjat från mej. måste erkänna att det inte var som att cykla som jag trodde, jag var mycke bättre på nittitalet,typ bäst!
idag begav vi oss till örebro för att relaxa på gustavsvik och leka i upplevelsebadet. jag älskar att bli fem år igen och bara skrika och härja runt!
nu är det skedliggning deluxe som gäller efter skräckfärden hem då vi var ca 5 meter från att smälla in i en liten älg.
nä nu ska jag slänga ikull mej i soffan med min sambo !

en måndag

igår-måndag : troligtvis en av veckans sämsta dagar dom där måndagarna. igår var inget undantag. stod och gjorde mej iordning för att äta lunch med lillebror, då ringer dom från jobbet och säger att jag får vara ledig om jag vill. tacktack !
det tar ca tio minuter, jobbet ringer igen. nån är sjuk så jag skulle jobba ändå. skit !
pengar måste ju in så pallrade mej iväg, fanns inte mycke att duka så hade ett ganska långt samtal som kändes bra.
saker flöt på men kändes meningslösa. skulle duka upp ett fönsterbord och råkade gå in i ett annat bord. den gamla,fula,sura gubben (med ett utseende som inte ens en mor kan älska) som sitter vid borde jag gick in i harklar sej och säger lite diskret(enligt honom) : jaha, ja så kan det gå när man är kurvig ! detta gjorde ju inte att livet denna måndag kändes mindre meningslöst. säger man så till en leende servitris som precis fixat ett fönsterbord till en ??
började tro att det skulle bli en typisk vanlig måndag. men då, när mitt sista bord ska betala (som förövrigt varit mina enda trevliga gäster under kvällen) då hände det nåt. dom ger mej 150 kr i dricks och säger : om du är sugen på att göra något annat i sommar ligger det ett visitkort bland pengarna. vore kul om du kollade hemsidan och tänkte på det. och om du vill söka tror vi du kommer passa utmärkt i vårat team. du har både kunskap och personlighet med dina gäster.
hallå liksom ! en dålig dag resulterade i ett jobberbjudande och massa beröm :) västkusten sommaren 09 ? ja, varför inte !?

every child groves up..

except one !

min stora lillebror ska gå en intensivkurs för att ta körkort i Sunne. så han ska sova här endel dagar nu framöver.
ikväll har vi haft syskonmys, med varsin filt i varsitt soffhörn har vi avnjutit peter pan och gilbert grape och ätit kantarelltoast. och jag har grinat, såklart, i vanligt ordning på film nuförtiden. men det är ju så fint, så jävla vackert och sorgligt på engång !
det är där jag vill bo. neverland


                                       henke lägger en patiens innan han ska sova (?) jag älskar den här pojken !

                                      henke lägger en patiens innan han ska sova (?) jag älskar den här pojken !"

torsdagsmys ?

på torsdagar kommer Magnus hem. denna vecka var det våran enda lediga kväll tillsammans. vi år mat och glodde på teven för att sedan skeda och se en film, vid halv tio tiden föreslog jag att vi skulle såtta på filmen, då jag vet att Magnus är sjukt trött efter en veckas hårt arbete och brukar somna tidigt. men han råkade fastna i en film på teve(som han sett ca 5 gånger förut) jag lät mej hållas då han BARA skulle se en liten stund till. efter tio minuters slösurfande vände jag mej om och upptäcker att Magnus har somnat. precis som jag förutspått. något bitter bestämde jag mej att se på filmen själv, GHOST! har otroligt nog aldrig sett den förut så Emma på jobbet lånade mej den då hon tyckte det var helt skandalöst att jag inte sett den. så här har jag suttit uppkrypen i soffhörnet och bölat i princip hela filmen medans min pojkvän legat breve och sussat. lite surt men fan vad jag älskar honom ändå !


mitt gayförhållande

klev upp 10.15
åt frukost
simmade
nu jävlar !

resten av dagen har jag spenderat med min gode vän Johan. vi käkade sallad, drack kaffe och en liten tårtbit (det är ju trots allt lill-lördag). sedan begav vi oss till sunnes djuraffär. Johan ska hämta en kissebäbis idag och var tvungen att inhandla lite katt saker. vi strosade runt och skrattade åt allt utbud som finns för djur nuförtiden, såsom regnställ och flytväst, till katter!
när vi hittat allt som var nödvändigt skulle Johan betala. trodde aldrig vi skulle komma därifrån då expediten tyckte att halsbandet och matskålarna var för stora till en bäbis, men wtf den växer väl ! hon trodde även att vi var tillsammans. niade oss hela tiden i stil med, är det eran första katt ? ska ni ha den inne lr ute ? vill ni ha med den här leksaken hem ? ni kanske skulle ta den här ist ? eller det är ju ni som bestämmer men jag tänkte bara hjälpa er på vägen !
jag bröt halft ihop flera gånger och Johan svarade med att JAG ska ha den inne först, JAG tycker dom här skålarna är snyggast..osv. när vi gick sa hon: hoppas allt går bra för er !
jises, såg hon inte att Johan använder smink ?

är det nu det händer?

en dimmig helg har passerat och jag blir mer och mer säker på att tiden då tvådagars var inne förlängesen är över.
fredagen blev det kräftskiva hos magnus arbetskompis lennart och hans fru anette (båda 60+) tillsammans med magnus bror fredrik och min frisör tina. en märklig mix och ett sjukt kalas.
lördag stod det hawwai fest på schemat. en kvart innan utsatt tid blev jag osams med min klänning, såg mej i spegeln och kände avsmak (jag brukar alltid tycka att jag är snygg). drog på mej baggys och vek upp ihop med en rosa skjorta. jag var den enda tjejen i byxor på hela kalaset, men jag kan lova att jag var den med minst myggbett :)
nåväl, det var roligt och bilder finns på bilddagboken.

idag vaknade jag vid halv två tiden (kan inte sova om nätterna), åt en regäl frukost. ni som känner mej vet ju att frukost inte är nåt jag äter allt för ofta. på eftermiddan var jag och sara ute på långpromenad för att sedan laga iordning en helt sjukt god kyckling sallad. efter maten bänkade vi oss i soffan med varsin hemmagjort smothie och såg på sex and the city. åt alltså inget godis och drack ingen läsk.
det är inte utan än att jag blir lite rädd. är det nu det händer liksom? är det nu som mina tre dubbelhakor bestämt dej för att leva bättre? det är lustigt men jag tänker hänga på det sjuka som händer inom mej.
i morgon ska jag ställa klockan och gå och simma !

RSS 2.0